Ilona is een top fotograaf, erg veelzijdig, goed gevoel voor sfeer en gebruik van de foto’s. Een korte briefing volstaat om een mooie foto shoot te krijgen met als eindresultaat het materiaal dat je nodig hebt. Voor een marketeer echt een verademing om met Ilona te kunnen werken. Ze kan geheel zelfstandig een shoot organiseren, toestemmingen regelen, en weet iedereen in de juiste mindset te krijgen met een prachtig resultaat Bovendien ook nog een bijzonder leuk en aimabel mens, prettig om mee te werken.
Kortom van harte aanbevolen!!

Michel Groenewegen
NGO Marketeer / Communications / PR / Social Media

Wij hebben Ilona gevraagd om foto’s te maken op onze familiedag. Ilona is een echte vakvrouw, die ook aan de voorbereiding van een fotoshoot veel aandacht besteedt. Ze weet de geportreteerden op hun gemak te stellen en zodoende prachtige foto’s te maken waarbij niet alleen het uiterlijk op de gevoelige plaat wordt vastgelegd, maar waarbij je ook de karakters herkend. De integere manier waarop ze tijdens de shoot met onze verstandelijk beperkte broer omging en de ontroerende foto’s die ze van hem heeft gemaakt, zijn typerend voor Ilona’s werkwijze. Integer en betrokken!

Cora van der Reijden
Medewerker raadsgriffie bij Gemeente Hilversum

Op de foto’s van Ilona zie je echt mijn kracht, mijn persoonlijkheid. De verdienste van Ilona is dat ze al pratende en fotograferende karakterfoto’s maakt en dat is veel meer dan een portretfoto.

Peter Seijsener
Docent marketing bij Hogeschool Leiden

Ilona weet precies datgene in mensen omhoog te halen waardoor ze authentiek, open en echt op de foto komen. Een kunst, een kunde om precies die momenten te vangen.

Anne Buiskool
Mediation

Ilona van Egdom heeft een aantal maal voor het Echte Bakkersgilde een fotoshoot gedaan waarbij telkens 40 a 50 bakkers in een ambachtelijke setting gefotografeerd werden. Met het resultaat zijn wij (en de geportretteerde bakkers) altijd dik tevreden. Bij deze sessies weet Ilona telkens weer in een kort tijdbestek van iedere individuele bakker een sprekend portret te maken. Ilona is enthousiast, creatief, denkt mee en verstaat haar vak.

Joost Overduin
Grafisch vormgever//Marketing medewerker bij Echte Bakkersgilde

Waarom investeren in een profielfoto als ik toch nooit leuk op de foto sta? Omdat Ilona het wel voor elkaar krijgt! Met speels gemak zelfs. Ook heel prettig: Ilona denkt creatief mee en probeert in overleg van alles uit om een leuke serie foto’s te krijgen. Ook bij het bewerken van de foto’s. Ik krijg veel complimenten over de foto’s op mijn website en sociale media profielen. Ik kom met de foto’s van Ilona professioneler over en dat geeft vertrouwen!

Martijn Baltes
Trainer Cursus WordPress, Cursus MailChimp, Webdesign, Social Media, SEO (zoekmachineoptimalisatie)

Ik kwam bij Ilona terecht voor het maken van een foto van Pukkie,een hondje van 5 maanden oud. Het viel niet mee, want Pukkie wilde niet stil blijven zitten. Ilona was onvermoeibaar in het bedenken van creatieve oplossingen en bleef speeltjes aandragen om toch een mooie foto te kunnen maken. Ze heeft alle tijd genomen en was ook erg lief voor Puk. We zijn er erg blij met het mooie resultaat.

Tineke de Jong
cateringmanager, voormalig eigenaresse /gastvrouw restaurant 't Vierde

Ilona heb ik ervaren als een hele prettige fotografe. Ze neemt rustig de tijd, coacht je heel precies denkt en kijkt met je mee en maakt een persoonlijk portret dat op een natuurlijke manier de eigenheid van je laat zien.

Marjolein Kalter
Trainer |Coach - Spreker - Helpt Hoger Opgeleide ervaren Werkzoekenden naar het Meest Inspirerende Werk

Ilona en ik werken nu zo’n anderhalf jaar samen. Die samenwerking ervaar ik als bijzonder plezierig. Ilona houdt goed op het netvlies wat de doelstelling van de fotoshoot is en schroomt niet om advies te geven en een deel van het regelwerk op zich te nemen. Die actieve houding en haar professionaliteit als fotograaf heeft geleid tot prachtige foto reportages.

Els Rombouts
Daadkrachtige, enthousiasmerende, no-nonsense (communicatie) strateeg, sparringpartner en doener

Ilona heeft onze honden gefotografeerd en dat was een fantastische ervaring. Het is niet gemakkelijk om 2 energieke honden tegelijk in een studio te fotograferen. Het resultaat was bovendien waanzinnig. Hele originele en mooie portretten zijn er gemaakt. We zijn er erg blij mee.

Marceline van der Ree

Ilona heeft een prachtige reportage gemaakt van ons gezin naar aanleiding van het 50 jarig huwelijk van mijn ouders. Met veel aandacht en zorgvuldigheid heeft ons treffend geportretteerd, dit heeft geresulteerd in een persoonlijk album! Ze is enthousiast en weet een ieder op zijn/haar gemak te stellen, dit geeft een natuurlijk resultaat!

Mariëlle de Jong
Office Manager bij ID Makelaars

We hebben Ilona van Egdom de opdracht gegeven om op de Scholings- en Banenmarkt portretfoto’s te maken. In de korte tijd die er per persoon beschikbaar was, lukte het Ilona om mensen op hun gemak te laten voelen. Dit heeft geresulteerd in spontane, authentieke foto’s. Ik heb Ilona ervaren als een enthousiaste fotograaf met een groot kwaliteitsbewustzijn.


Diane van de Burgwal
UWV

Ilona heeft in onze praktijk, Dierengezondheidscentrum Römer, foto’s gemaakt van dieren van onze klanten ter ere van ons 5-jarig jubileum. Ze heeft dat met veel inzet en enthousiasme gedaan en het resultaat is er dan ook naar. Mooie en soms onverwachte foto’s. De klanten zijn heel tevreden en wij ook. Bovendien denkt ze mee en geeft ze daarbij blijk van inzicht in marketing. Zo halen we nog meer uit haar komst: klantenbinding!

May Römer-Bartels

Ik heb Ilona recent ontmoet tijdens een banenbeurs van de UWV. Persoonlijk vind ik dat ik absoluut niet fotogeniek ben, daarom wil ik ook nooit op foto’s. Ilona stelde me echter zó op mijn gemak en nam alle tijd voor mij. Ben nu in het bezit van een aantal geweldig leuke foto’s, die ik voor diverse doeleinden kan gebruiken. Wilt u dus leuke en persoonlijke foto’s? Dan kan ik u Ilona van harte aanbevelen!

Angelique van der Zweep

In een kort tijdsbestek weet zij jou op een spontane manier op je gemak te stellen en jouw vertrouwen te winnen. Met haar fotografisch inzicht ziet zij wat een beeld aantrekkelijk en spannend maakt. Hierdoor ontstaan er treffende foto’s.

Pieter van Stein

Recent heb ik de selfie op LinkedIn vervangen door een profielfoto gemaakt door Ilona. Dat heeft Ilona bereikt door mij aandacht te geven; van pose-suggesties, ‘denk aan…’ voorbeelden tot kleding- en haartips. Door haar persoonlijke benadering en ongedwongen sfeer die ontstond, voelde ik mij zelfverzekerd, dus op mijn gemak.

Merle de Graaf
*bsb* hospitality, fitness&health

Ilona heeft zakelijke portretfoto’s van me gemaakt waar ik helemaal blij mee ben. Zij is iemand die je weet te treffen zoals je bent. Zij stelt je op je gemak en gaat dan professioneel aan de slag.

Naäma de Ru
Executive Assistant, Secretaris en Projectleider
Overzicht opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers van mij waren/zijn de o.a. volgende bedrijven:

©2024 Ilona van Egdom fotograaf soest bruids, bedrijfsreportages en portretfoto's |kvk 55012213 | btw NL 001900803B57 | BANK NL14 RABO 0359 9642 81 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?