Bedrijfsfotografie; met professionele foto’s zet je jouw bedrijf op de kaart

Wat voor bedrijf heb je, wat wil je uitstralen naar jouw klant en wat maakt jouw bedrijf zo bijzonder? Dit bespreken we voordat we aan de fotoreportage van jouw bedrijf beginnen. Tegenwoordig worden er vaak stockfoto’s gebruikt op bedrijfswebsites.
Meestal zien deze er mooi uit maar zeggen niets over de identiteit van jouw bedrijf en de personen die er werken. Met professionele foto’s op jouw website maak je onderscheid. Het maatwerk dat jij je klanten levert, zie je terug in je bedrijfsfoto’s.
Staat er een profielfoto van jou en/of collega’s op de website? Dan is het belangrijk dat die kracht en professionaliteit uitstraalt. Jij (en alle collega’s) maken het bedrijf. Dat mag je best laten zien.

Ik heb inmiddels voor veel klanten profielfoto’s verzorgd en weet dus precies hoe ik het allerbeste in jou naar boven haal. Je kunt kiezen of je de foto’s laat maken in mijn fotostudio, bij jouw bedrijf of op een andere locatie.

Vertel me jouw wensen en dan maak ik een fotoreportage op maat

 

©2024 Ilona van Egdom fotograaf soest bruids, bedrijfsreportages en portretfoto's |kvk 55012213 | btw NL 001900803B57 | BANK NL14 RABO 0359 9642 81 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?